.

.

3.7 V Bemeneti UPS Modul, Akkumulátor Töltő Modul, Fordított Védelem-Fenol Gyanta Szünetmentes Tápegység Routerek(9V)

3.7 V Bemeneti UPS Modul, Akkumulátor Töltő Modul, Fordított Védelem-Fenol Gyanta Szünetmentes Tápegység Routerek(9V)

HUF 0.33
Készleten
Rendelhető

50 x 20 x 6 mm / 2.2 in Purpose : Alkalmas Használni, Mint Tartalék áramforrás áramkimaradás Után a Routerek, Kapcsolók, Riasztók, Kamerák, Más Equipment Package Lista : 1 x UPS Module Note : 1.Specifikáció : Elem Típus : UPS Module Material : Fenolos Resin Input Tápfeszültség : DC5 V-12 V (ez a feszültség az a feszültség, amikor az akkumulátor töltése) Kimeneti Feszültség : DC9 V vagy DC12 V választható (alapértelmezésben 9 V is módosíthatja az ugró meghatározni, hogy 12 V-os, a kimeneti feszültség az a feszültség, amikor csak akkumulátorról működik, ha van egy töltés bemeneti, kimeneti megegyezik a bemeneti) Kimeneti Teljesítmény : 12 W Maximum Battery Kapacitás : 1-3 AH (maximális 5 AH) Tábla Mérete : Kb. Alkalmazás leírása tartozékok a töltésjelző : Piros fénykibocsátó kék dióda, közös anód használják.Az akkumulátor automatikusan töltődik, majd lemerült. 100% Elégedettség Garancia : arra összpontosítunk, hogy az ügyfeleink igényeinek, azzal a céllal, hogy az ügyfelek magas minőségű termék eszközök, valamint a legkényelmesebb élményt.Töltse fel az akkumulátort, ha nincs erő, automatikusan használjuk az akkumulátort, amikor a készülék ki van kapcsolva.Az ellenőrző testület hőt, ha dolgozik, szóval tartsd egy bizonyos távolságra az akkumulátort, ha a telepítés.A kék fény azt jelzi, hogy az akkumulátor fel van töltve; a piros fény azt jelzi, hogy az akkumulátor fel van töltve a töltés piros fény világít, a piros fény világít, ha teljesen fel van töltve; a piros fény villog, azt jelzi, hogy az akkumulátor sérült, vagy nincs csatlakoztatva.7 V-os lítium elem, vagy Li‑pol akkumulátor kapacitása : 1‑3 AH ( maximális 5 AH )2.Javasoljuk, hogy válassza ki a piros-kék jelzőfény jelzi, hogy hatékony legyen, a másik szín, két színű állapotjelző fények érvénytelen.A jelző világít, konfigurálni kell a saját maguk által.Ha probléma van a termék, kérem kommunikálni velünk az idő. Legalább 20 AWG vezetéket kell használni hegesztés bemenet, mind a kimenet, a vezeték hossza nem haladhatja meg a 10 CM3.

Specifikáció

Item Type:
UPS Module
Material:
Phenolic Resin
Input Voltage:
DC5V-12V (this voltage is the voltage when charging the battery)
Output Voltage:
DC9V or DC12V Can Be Selected (default is 9V, you can also change the jumper to set to 12V, the output voltage is the voltage when only using battery power, if there is a charging input, the output is equal to the input)
Output Power:
12W Maximum
Battery Capacity:
1-3AH (maximum 5AH)
Board Size:
Approx. 50 x 20 x 6mm / 2.0 x 0.8 x 0.2in
Purpose:
 
Suitable for Use As Backup Power Supply After Power Failure of Routers, Switches, Alarms, Cameras and Other Equipment :
Package List:
1 x UPS Module :
1. BAT connection (please connect the battery in the last step, this is very important) battery 3.7V lithium battery or Li‑pol, battery capacity:
1‑3AH ( maximum 5AH )
2. At least 20AWG wire should be used for welding input and output, and the wire length should not exceed 10CM :
3. If the input is connected to the output, a loop will be formed, and the loop will lose 0.4‑0.6mA current :
4. Application description for accessories of charging indicator:
 
Red light‑emitting blue diodes with common anode are used. The blue light indicates whether the battery is loaded; the red light indicates whether the battery is charged, the charging red light is on, and the red light is off when it is fully charged; the red light flashing indicates that the battery is abnormal or not connected. The indicator lights need to be configured by themselves. It is recommended to select the red and blue indicator lights to be effective, and the other color two‑color indicator lights are invalid.  :

Ügyfélválasztás