.

.

CHICIRIS Törölközőt Horog, 5DB Forgó Kabát Horgok Fali Kampó Köntös piszkafa a Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba, Garázs (Arany)

CHICIRIS Törölközőt Horog, 5DB Forgó Kabát Horgok Fali Kampó Köntös piszkafa a Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba, Garázs (Arany)

HUF 0.67
Készleten
Rendelhető

【Funkció】 Ez a törölközőt horog lesz hozzá egy klasszikus minimalista stílust, hogy kiegészítse a szobában, majd tartsd a home szervezett.Megakadályozza, hogy a ruhákat leesik, nem vakarja a ruhák, törölközők. 【Könnyen Használható】 Jön a csavar, ez a fém kabát horog könnyen telepíthető a falon. 【Anyag】 A köntös ruhát horog készült prémium cink ötvözet, a rozsda korrózió ellenálló, biztosítsa, hogy a törölköző marad. 【Széles körben Használt】 Fali kampó nagy hálószoba, fürdőszoba, szekrény, konyha, tároló helyiségek, valamint garázsokat, hogy tegye köntös, kabátok, sapkák, hátizsák, kulcsok, táskák, törölközők. 【, Amit kapsz】 5 x Fali fogas - 10 x Csavart. 【Funkció】 Ez a törölközőt horog lesz hozzá egy klasszikus minimalista stílust, hogy kiegészítse a szobában, majd tartsd a home szervezett.Megakadályozza, hogy a ruhákat leesik, nem vakarja a ruhák, törölközők. 【Könnyen Használható】 Jön a csavar, ez a fém kabát horog könnyen telepíthető a falon. 【Anyag】 A köntös ruhát horog készült prémium cink ötvözet, a rozsda korrózió ellenálló, biztosítsa, hogy a törölköző marad. 【Széles körben Használt】 Fali kampó nagy hálószoba, fürdőszoba, szekrény, konyha, tároló helyiségek, valamint garázsokat, hogy tegye köntös, kabátok, sapkák, hátizsák, kulcsok, táskák, törölközők. 【, Amit kapsz】 5 x Fali fogas - 10 x Csavart.Specification Item Típus : Kabát Hook Product Anyag : Cink Alloy Weight : Kb. 80g / 2.8 oz Product Méret : Kb. 5x3cm / 2.0x1.2in Hole Távolság : Kb. 1.7 cm / 0.7 in Accessories Csavar Méret : Kb. 3x14mm / 0.1x0.6in Applicable Jelenetek : Hálószoba, Fürdőszoba, stb.Csomag List5 x Kabát Hook10 x Csavart.

Specifikáció

Ügyfélválasztás