.

.

Sima E Csoda Tiszta Intenzív Kapszula. Kisimítja El a Ráncok, hogy Nézd Évvel Fiatalabb. (12 a Legtisztább Kapszula/Csomag)

Sima E Csoda Tiszta Intenzív Kapszula. Kisimítja El a Ráncok, hogy Nézd Évvel Fiatalabb. (12 a Legtisztább Kapszula/Csomag)

HUF 3499.20
Készleten
Rendelhető

Sima E csoda tiszta intenzív kapszula.Kisimítja el a ráncok, hogy nézd évvel fiatalabb. (12 a legtisztább kapszula/ csomag).Az öregedés az élet természetes velejárója, bár nem tudjuk megakadályozni a ráncok jelennek meg, használhatjuk a Sima E-arany csoda, tiszta, intenzív kapszula egy forradalmian új, hatékony bőrápoló kapszula segít megelőzni a korai öregedés jelei.A élenjáró készítmények által kifejlesztett Természetesen-vitamin-kiegészítők, Inc., Arizona, Usa, ideális a sima E-arany csoda kapszula, hogy megakadályozza az idő a jogsértő az arc ellenzi, hogy a megjelenése vonalak, ráncok csökkentése, vagy csökkenti azok, amelyek már jelen vannak, vagy késlelteti őket, mielőtt azok megjelennek.Regeneráló, frissítő tengeri kollagén, elasztin tulajdonságok adja vissza rugalmasságát, valamint rugalmasságát, a bőr egyesület.A legtöbb szigorú tudományos kutatás egy új sort elleni ráncok alapján kizárólagos kombináció a tiszta, stabilizált Retinol, Tokoferol-Acetát, a multi-vitaminok (C sima tartalmát ügyében rá a frissen megtisztított arc masszázs felfelé mozgás, terjesztése, egyenletesen elosztva.a legjobb eredmény érdekében használja reggel, este, egyedül, vagy hidratáló alkalmazása előtt, valamint smink.ingyenes!!Nyomon követési számot matrica Thai_product, szuvenír a Thai_product., Magas Minőségű & Services által Thai_product.Figyelmeztetés : csak külső használatra.Nem kell lenyelni.Tartsd elzárva a childen.tárolja hűvös, száraz helyen.a közvetlen napfény.

Specifikáció

Ügyfélválasztás